مدیریت مدبرانه، تجارت هوشمندانه

در اینجا سعی میکنیم مشکلات و مسائل رو در حوزۀ مدیریت و با همفکری هم حل کنیم

مدیریت مدبرانه، تجارت هوشمندانه

در اینجا سعی میکنیم مشکلات و مسائل رو در حوزۀ مدیریت و با همفکری هم حل کنیم

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

شاید بگویید بازرگانی را چه به مذاکرهمردد

اما با کمی تأمل می توان دریافت که بین بازرگانی و مذاکره ارتباط مستقیم و تنگاتنگی وجود دارد که در واقع روابط بازرگانی بدون آن امکان پذیر نیست؛ حال در اینجا بر آن بوده ایم تا روش های مذاکره ی خوب و تقسیم بندی های مربوط به آن را برایتان تشریح کنیم:

چگونگی مذاکره

چگونه مذاکره کننده ی برتری باشیم؟

اگر کمی دقت کنیم پی می بیم که در زندگی روزمره دائما ئر حال مذاکره پیرامون مسائل مختلف هستیم، با همسر خود یا با همکاران خود در مومرد مسائل مختلف. حال هنر این است که در این مذاکرات در شرایط مختلف سربلند بیرون بیاییم.

فراگیری مذاکره مانند فراگیری خواندن و نوشتن نیست؛ یعنی آن را میتوان با شیوه های دیگر یاد گرفت که یکی از آنها تجربه است؛ یعنی با شرکت در جلسات مختلف و ررفتن به جاهای مختلف و قرار گرقتن در مواضع متفاوت، فنون مذاکره و تصمیم گیری های استراتژیک را بیاموزیم.

در هر مذاکره توجه به چند مطلب حائز اهمیت است: یکی اینکه ببینیم به دنبال چه چیزی هستیم و حاضریم از چه چیزی چشم پوشی کینم دوم اینکه بدانیم طرف مقابل چه چیزهایی میخواهد و حاضر است از چه چیزهایی چشم پوشی کند سوم اینکه با هدف سود رسیدن به دو طرف مذاکره کنیم.

در این راستا نیاز است از مهارت هاییی همچون گوش دادن؛ مدیریت جروبحث ها و استفاده از تاکتیکها و استراتژیهای مذاکره.

روش های تبادل نظر و مذاکره:

برای مذاکره ی خوب باید سعی کیند روی همان طول موجی قرار بگیرید که طرف مقابل شما قرار دارد.

به بیان دیگر اگر از یک روش برای مذاکره استفاده نکنید نمی توانید مذاکره کنید. بنابراین مذاکره کننده ی خوب برای مذاکره با دیگران باید از روش های گوناگونی بهره جوید. محققان دیگر از جمله "پل مات" گفته اند که مردم بر اساس یکی از چهار روش زیر عمل می کنند:

مبتکر(اهل خلاقیت)، شنونده، متفکر(اهل تفکر)و اهل عمل.

مذاکره
حق مالکیت نویسنده